Avenged Sevenfold releast opnieuw een cover: ‘Retrovirtigo’

Geschreven door op 3 juli 2017 om 17:04
Avenged Sevenfold - Foto Christina Misje (Wikimedia)

Avenged Sevenfold heeft opnieuw een track uitgebracht! Op 30 juni kwam de band met een cover van het Mr. Bungle-nummer ‘Retrovirtigo’.

Avenged Sevenfold komt met nieuwe cover

In juni kwam metalband Avenged Sevenfold plotseling met een Spaanstalige cover van het nummer ‘Malagueña Salerosa’. Destijds kondigde de band al aan dat fans nog veel meer nieuwe muziek konden verwachten en inmiddels hebben de rockers nog een track uitgebracht!

De band, die in februari nog in de Ziggo Dome stond, komt opnieuw met een cover: ditmaal van de track ‘Retrovirtigo’ van de band Mr. Bungle. Beluister de track hieronder:

Evoluerend album

Bij de release van de track ‘Malagueña Salerosa’ gaf de band aan dat de nieuwe track een aanvulling was op haar laatste album, ‘The Stage’. De band is van plan om tracks aan de plaat te blijven toevoegen, om het album constant te evolueren.

Gitarist Zacky Vengeance legt uit: “Dit is puur voor de fans. Als je het album (The Stage, red.) ooit op een streamingsdienst hebt geluisterd en je komt nu terug, denk je: ‘Wow, de laatste keer dat ik keek was dit er nog niet.’”

De gitarist vervolgt: “We wilden een album opnemen zonder onszelf grenzen op te leggen en doordat we dit nu doen, is er ook echt geen limiet aan de mogelijkheden. Je kunt live tracks toevoegen, je kunt commentaar toevoegen, je kunt nieuwe nummers toevoegen, cover songs, van alles.”

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.