Avenged Sevenfold releast Spaanstalige cover ‘Malagueña Salerosa’

Geschreven door op 12 juni 2017 om 11:16
Avenged Sevenfold - Foto Christina Misje (Wikimedia)

Avenged Sevenfold heeft een nieuw nummer uitgebracht! De Amerikaanse metalband bracht op vrijdag 9 juni een cover uit van het Mexicaanse volksnummer ‘Malagueña Salerosa’.

Avenged Sevenfold gaat op Spaanse tour met nieuwe track

Goed nieuws voor alle fans van Avenged Sevenfold! De metalband had onlangs een leuke verrassing voor haar fans in petto. Op vrijdag 9 juni verscheen een nieuw nummer van de rockers online.

De track is een cover van het Mexicaanse volksnummer ‘Malagueña Salerosa’, volledig omgezet naar de authentieke rocksound van de Amerikaanse band. Toch zingt frontman M. Shadows het nummer volledig in het Spaans!

Beluister de bijzondere cover hier:

Meer nieuwe muziek op komst

Met de release van de nieuwe track had de band, die in februari een spetterende show in de Ziggo Dome gaf, nog meer goed nieuws voor haar fans in petto! Liefhebbers van de metalheads kunnen de komende tijd nog veel meer nieuw materiaal verwachten! In een interview met het Amerikaanse hardrock- en metalmedium Loudwire onthult gitarist Zacky Vengeance dat de band nog veel meer muziek zal uitbrengen.

De nieuwe tracks zijn een aanvulling op het laatste album van de band, ‘The Stage’, en zullen als onderdeel van het album op online streamingsdiensten verschijnen. In het interview legt Vengeance het idee uit: “Dit is puur voor de fans. Als je het album (The Stage, red.) ooit op een streamingsdienst hebt geluisterd en je komt nu terug, denk je: ‘Wow, de laatste keer dat ik keek was dit er nog niet.'”

De gitarist vervolgt: “We wilden een album opnemen zonder onszelf grenzen op te leggen en doordat we dit nu doen, is er ook echt geen limiet aan de mogelijkheden. Je kunt live tracks toevoegen, je kunt commentaar toevoegen, je kunt nieuwe nummers toevoegen, cover songs, van alles.”

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.