Run The Jewels en Danny Brown geven show in AFAS Live!

Geschreven door op 12 juni 2017 om 11:04
Run The Jewels - Bron: Persbericht Friendly Fire

Fans opgelet! Run The Jewels en Danny Brown komen aankomend najaar naar Nederland en zijn op 7 november te zien op het podium van AFAS live.

Run The Jewels en Danny Brown naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Run The Jewels en Danny Brown: de Amerikaanse hiphopartiesten komen naar Nederland! Op dinsdag 7 november is het duo te zien in AFAS Live.

Tickets voor de show

Fans die een kaartje willen bemachtigen zullen nog even moeten wachten, de kaartverkoop start namelijk op vrijdag 16 juni 2017 om 10:00 uur. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de concertkaarten niet (meer) beschikbaar? Kijk dan hier.

Run The Jewels - Bron: Persbericht Friendly Fire

Run The Jewels – Bron: Persbericht Friendly Fire

Hiphopduo

RTJ is sinds 2013 actief en heeft in totaal drie albums uitgebracht. Het laatste album, ‘Run The Jewels 3’is in december 2016 uitgekomen.

Danny Brown is een bekende Amerikaanse rapper en heeft inmiddels vier albums uitgebracht. Zijn laatste album, ‘Atrocity Exhibition’kwam ook in 2016 uit. In 2013 heeft Brown een Woodie Award gewonnen voor ‘Best Video’, met zijn clip ‘Grown Up’.

Bekijk hieronder de videoclip van ‘Grown Up’:

YouTube player

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.