Slipknot-frontman wil bezoekers met selfie sticks ‘kapot slaan’

Geschreven door op 26 juni 2015 om 12:03

De frontman van Slipknot, Corey Taylor, vindt een selfie stick gewoonweg een domme uitvinding. “Wat is er mis met deze wereld?”

De selfie stick

Wat doe je als je een fotootje wil van jou en je vriendin maar niemand in de buurt is om de foto te maken? Of je vindt het gewoon vervelend om iemand aan te spreken die lekker aan het feesten is! Dan is een selfie stick natuurlijk gewoon ontzettend handig! Corey Taylor, de frontman van Slipknot, dacht daar anders over. “Ik wil mensen met een selfie stick in elkaar slaan met een honkbalknuppel. Als ik iemand zie, dan sla ik hem of haar helemaal kapot!”

Taylor draait door

“Echt, ik word er zo naar van. Er zijn dus bedrijven die bijna miljoenen euro’s verdienen aan het maken van stokken waardoor mensen een grotere foto van zichzelf kunnen maken. En dan zijn ze nog lelijk ook”, vervolgt hij. “Het is gewoonweg een domme uitvinding. Wat is er toch mis met deze wereld?”

Corey Taylor riskeert zijn vrijheid

“Ook al word ik opgepakt, ik zal er geen seconde spijt van hebben. Ik zou mezelf zelfs willen aangeven.”

Slipknot wel vaker agressief

Corey Taylor zingt erover zijn vingers in de eigen ogen te willen duwen, omdat dat de enige manier is om de pijn te verdoven. Slipknot als negenkoppig spuwend monster, het masker waar een maatschappij zich achter verbergt. ‘De emotieloze maskers maken hun optredens onwezenlijk, het lijken psychopaten die op de constant op-en-neer deinende stalen (olie)vaten trommelden, met brullende gitaren en furieuze zang om het bloed in je aderen te doen kolken. Slipknot verwoord de woede van de mens achter onmenselijkheden (en strooien tegelijk met heel veel complimentjes naar de ‘maggots’, hun Belgische fans)’, aldus De Morgen.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Corey Taylor Nieuws · Nieuws · Slipknot Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...