Vive La Fête in maart 2019 naar Duycker Hoofddorp

Geschreven door op 24 januari 2019 om 12:02
Vive La Fête - Foto Alterna2 (Flickr, CC BY 2.0)

Vive La Fête komt naar Nederland! De Belgische electropopband staat in maart 2019 op de bühne van poppodium Duycker te Hoofddorp.

Vive La Fête ook naar Hoofddorp

Vive La Fête geeft op zaterdag 16 maart 2019 een concert in poppodium Duycker te Hoofddorp. De show maakt deel uit van de ‘Destination Amour’ tour en staat in het teken van het gelijknamige album. Als support act treden Gordon Rouge en Merol op.

Eerder werd al aangekondigd dat de band een optreden geeft op vrijdag 22 maart 2019 in de Apeldoornse Gigant. Dit is een verplaatst concert.

Kaartverkoop

Tickets voor de nieuwe show zijn reeds verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Wereldwijde fashionshows

In de kern van de formatie staat liefdespaar Danny Mommens (ex dEUS) en Els Pynoo. Na een ontmoeting in 2002 met modeontwerper Karl Lagerfeld speelde de band tijdens ‘fashionshows’ in onder meer Tokyo, Las Vegas en Milaan.

In een interview met krant hln vertelt de zangeres het volgende over haar passie voor mode: ”In mijn ogen zijn modeontwerpers kunstenaars. Maar hoe graag ik er ook naar kijk en hoe mooi ik het ook vind, het is niet goedkoop en ik kan het dus niet betalen. Ik hou er vooral van om kleren die ik gekocht heb, te veranderen en ze op die manier te personaliseren.”

 

Bron: vivelafete.be, duycker.nl, gigant.nl, hln.be

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.