Tyketto voor een concert naar Zoetermeer

Geschreven door op 23 mei 2016 om 13:50
Tyketto - Bron: Screenshot YouTube

Amerikaanse hardrockband Tyketto komt naar Nederland! In november treden de muzikanten op in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer.

Tyketto concert

Tyketto | YouTube

Tyketto | YouTube

Tyketto komt voor een optreden naar Nederland! De Amerikanen geven op donderdag 24 november een concert in de Jupiler Zaal van Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Haagse hardrockband Rebelstar staat in het voorprogramma.

Tyketto tickets

Kaartverkoop begint op maandag 23 mei om 15:00 uur. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Forever Young

De Amerikaanse hardrockband is in 1987 bij elkaar gebracht door vocalist Danny Vaughn. In 1991 brengen de bandleden het debuutalbum ‘Don’t Come Easy’ uit en zijn ze een instant success geworden. Op dit album staat onder andere de grote hit ‘Forever Young’ op.

Het meest recente album ‘Dig In Deep’ kwam in 2012 uit. Vier jaar na hun laatste album hebben ze eindelijk weer nieuwe muziek geproduceerd. Op 15 oktober komt er een nieuw album van de band uit. Hoe het gaat heten is nog niet bekend.

Danny Vaughn heeft in 2009 ook The Ultimate Eagles opgericht. Deze groep wordt door onder andere acteur Chris Evans als de beste Eagles tribuutband genoemd.

 

Bron: Cultuurpodium Boerderij

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.