Fans doen verslag van 5 Seconds of Summer in Sportpaleis Antwerpen

Geschreven door op 25 mei 2016 om 15:32
5 Seconds Of Summer (5SOS) - Fotocredits Lookatalex - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Op 20 mei gaf 5 Seconds of Summer een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Twee Vlaamse superfans waren er bij en doen verslag!

Twee superfans doen verslag van het 5 Seconds of Summer concert in Antwerpen

Morgane & Serine - 5 Seconds Of Summer Sportpaleis Antwerpen

Morgane & Serine – 5 Seconds Of Summer Sportpaleis Antwerpen

De band 5 Seconds of Summer gaf op vrijdag 20 mei een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Superfans en Morgane en Serine wonnen concertkaarten bij Artiesten Nieuws en brengen verslag uit van het optreden.

Concertverslag 5SOS in Antwerpen van Fans Morgane en Serine

De sfeer in de zaal voor het concert was zo tof! We deden de wave en zongen luid mee met de muziek. Toen de jongens opkwamen ging iedereen los. Je voelde echt de energie. Na het concert was het nog altijd tof. Er waren meisjes die buiten nog liedjes begonnen te zingen met een groepje en de sfeer was echt leuk. Als één grote familie!

Geweldige live performance

De band is supergoed! Live klinken ze zo mooi en zuiver. De bandleden kunnen echt goed zingen en niet alleen in de studio. De vier doen elk concert wel iets geks. Het was supertof toen Luke en Michael opeens op elkaars gitaar begonnen te spelen. Ze doen zo veel gekke dingen.

De beste nummers

Vooral ‘Jet Black Heart‘ was leuk om te horen omdat Michael de eerste strofe alleen zong. Er was echt een hechte band tussen Michael en het publiek op dat moment. Toen de andere jongens erbij kwamen was het echt supermooi en emotioneel. Ook ‘She Looks So Perfect’ was tof om te horen omdat dat toch wel het liedje is waarmee ze bekend zijn geworden en omdat iedereen het lied kende en super actief meedeed.

Hoogtepunt van de show

HET hoogtepunt van de avond was toch wel hun liedje over Antwerpen. Met hun tekst ‘Antwerp Antwerp Antwerp, we be twerking in Antwerk‘ konden ze iedereen enthousiast maken. Het was toch wel speciaal en we voelden ons zeker en vast allemaal vereerd.

YouTube player

Gewoon Super!

Of er iets tegenviel? Nee echt niet! Het was SUPER. Het is zeker en vast voor herhaling vatbaar en je wordt er zo blij van. Ze zijn supergoed live en ze zijn ook superknap. Aan iedereen die altijd twijfelt te gaan: ZEKER DOEN! Het is echt de moeite waard. Je zult er geen spijt van hebben!

Verslaggever voor een dag

Wil jij net als Morgane en Serine verslaggever zijn voor een dag? Like onze Facebookpagina en Artiesten Nieuws laat het jou weten zodra we weer op zoek zijn naar gast-verslaggevers!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.