Jorge Blanco met show naar Amsterdamse Melkweg

Geschreven door op 13 december 2017 om 10:41
Jorge Blanco - Bron: Wikipedia CC BY-SA 3.0 - Fotocredits: Krystal Ann

De Mexicaanse zanger Jorge blanco komt naar Nederland! De 25-jarige singer-songwriter staat in april 2018 in het Amsterdamse poppodium.

Update 15-2-2018: De show van Jorge Blanco in de Melkweg is verplaatst! De Mexicaanse singer-songwriter staat niet in april, maar op dinsdag 11 december op het Amsterdamse podium. Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig.

Jorge Blanco naar De Melkweg

Goed nieuws voor Jorge fans! De Mexicaanse singer-songwriter staat donderdag 5 april op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

De voormalige Disney-ster bracht eerder aanstekelijke zomertracks als ‘Summer Soul‘, ‘Gone Is The Night‘ en ‘Risky Business‘ uit en gaat deze zeker weten tijdens de show in de Melkweg ten gehore brengen.

Tickets

Kaarten voor de show zijn onder andere via de website  van Ticketmaster te verkrijgen.

Violetta

Blanco vertolkte van 2012 tot 2015 de rol van León in de Disney serie ‘Violetta‘. Hier kreeg de alleskunner niet alleen de kans om zijn muzikale vaardigheden te benutten maar ook kon de Mexicaanse zanger zijn acteerkunsten aan het grote publiek laten zien.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.