Mariah Carey kondigt nieuw compilatiealbum aan

Geschreven door op 19 augustus 2020 om 13:31
Mariah Carey - Foto: Walt Disney Television (Flickr, Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0))

Mariah Carey heeft een nieuw compilatiealbum aangekondigd! De plaat, die aankomend najaar verschijnt, bevat nooit eerder uitgebracht materiaal.

Mariah Carey komt met nieuw compilatiealbum

Goed nieuws voor fans van Mariah Carey! De zangeres komt binnenkort met een gloednieuw verzamelalbum. De plaat bevat een flinke lading ‘deep cuts’, waaronder eerder opgenomen, maar nooit eerder uitgebrachte nummers, B-sides en demo’s. Carey kondigde het compilatiealbum vrijdag via haar Twitter-pagina aan. “Deze is voor jullie”, schrijft de popster bij de onthulling.

De plaat, die de naam ‘The Rarities’ heeft gekregen, verschijnt op vrijdag 2 oktober 2020. Fans kunnen het nieuw album via deze link alvast reserveren op hun favoriete streamingsdienst.

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

 • Ik ben uitgekeken op de Amerikaanse zangeres Mariah Carey wat een domme zangeres is dit.Kan niet zingen zo’n domme zangeres is dit.

  Anoniem 18 december, 2020 17:00 Beantwoorden
 • Ik ben uitgekeken op de Amerikaanse zangeres Mariah Carey wat een domme zangeres is dit.Kan niet zingen zo’n domme zangeres is dit.

  W 18 december, 2020 17:00 Beantwoorden
 • Ik ben uitgekeken op deze Amerikaanse zangeres Mariah Carey.Wat een domme zangeres Mariah Carey is dit.Kan niet zingen.

  Wim Matulessy 18 december, 2020 17:05 Beantwoorden
 • De Amerikaanse zangeres Sara Bareilles met zijn nieuwe Album heet AMIDST THE CHAOS vindt ik een van de beste zangeres op dit moment.

  Anoniem 18 december, 2020 17:12 Beantwoorden
 • De Amerikaanse zangeres Sara Bareilles met zijn nieuwste Album heet AMIDST THE CHAOS vindt ik een van de beste zangeres op dit moment beter dan Mariah Carey.

  Wim Matulessy 18 december, 2020 17:17 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.