Guus Meeuwis kondigt zevende Groots met een zachte-G show aan

Geschreven door op 7 juli 2023 om 11:20
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Guus Meeuwis tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits: Shali Blok - ArtiestenNieuws

Guus Meeuwis heeft opnieuw een extra concert aangekondigd! De zanger voegt een zevende datum toe aan zijn laatste reeks Groots met een zachte G-concerten.

Guus Meeuwis kondigt zevende concert aan

Guus Meeuwis staat volgend jaar voor de allerlaatste keer in het Eindhovense Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G-concertreeks. De Brabander kondigde tot dusver al zes afscheidsshows. Die concerten blijken zo populair dat Guus heeft besloten om nóg een show aan de reeks toe te voegen! Het zevende optreden vindt plaats op zondag 23 juni 2024. De overige concerten staan voor 14, 15, 16, 20, 21 en 22 juni 2024 op de agenda.

Concertkaarten

Tickets voor de allerlaatste ‘Groots met een zachte G’-concerten zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis)

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.