Poprockband Don Broco dit voorjaar naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 27 maart 2018 om 10:36
Don Broco Foto: Mike White - Wikimedia Commons (CC BY 3.0-2.5-2.0-1.0)

Poprockband Don Broco komt naar Nederland! Dit voorjaar staan de poprockers op het podium van de Melkweg in Amsterdam. De mannen waren vorig jaar al in TivoliVredenburg te zien.

Don Broco naar Melkweg

Don Broco komt dit voorjaar naar Amsterdam! Op 29 mei is de poprockband te zien in de Melkweg. Het viertal stond eerder in het voorprogramma van 5 Seconds of Summers en was te zien op Pinkpop. Afgelopen november stonden de poprockers al met een eigen show op het podium van TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets voor Don Broco zijn onder andere verkrijgbaar op de site van Ticketmaster. De kaarten voor de show gaan 28 maart 2018 in de verkoop.

Ontstaan band

Rob Damiani, Simon Delaney, Matt Donnelly en Luke Rayner leerden elkaar zo’n tien jaar geleden kennen op school. Het viertal vormde samen de band Don Broco en maakten al snel naam voor zichzelf.

Nadat Tom Doyle de plek van bassist Rayner innam scoorde de band in 2012 een deal bij ‘Search & Destroy’, waar zij hun debuutalbum Priorities uitbrachten. In 2018 brachten zij alweer hun derde album ‘Technology‘ uit.

Support grote namen

De bandleden stonden na hun afstuderen op het podium van onder andere het Download Festival en waren support slot van Enter Shikari. In thuisland Engeland waren ze in 2016 support van Bring Me The Horizon en een jaar later gingen zij mee op tour met 5 Seconds of Summer.

In 2017 bewezen de mannen al op Pinkpop dat zij het ook prima alleen kunnen.

Bron: Melkweg, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu