Wolter Kroes geeft uniek jubileumconcert in Carré Amsterdam

Geschreven door op 27 maart 2018 om 10:09
Graauwrock, Wolter Kroes - Fotocredits: Mario Link (Wikimedia Commons)

Wolter Kroes geeft een jubileumconcert in Amsterdam! Op 4 december staat de Nederlandstalig zanger en feestartiest op de planken van Koninklijk Theater Carré.  

Wolter Kroes in Carré

Goed nieuws voor de fans van Wolter Kroes! Om te vieren dat de zanger 30 jaar in het vak zit, geeft hij op 4 december een jubileumconcert in Carré.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert van Kroes begint aankomende vrijdag (30 maart) om 10.00. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.nl

Wolter Kroes

Wolter Kroes zit dit jaar al dertig jaar in het vak. De inmiddels 49-jarige muzikant twijfelde of hij deze mijlpijl wilde vieren. “Ik heb er heel lang over na moeten denken, want ik hou niet zo van jubileums”, stelde Kroes in gesprek met RTL-Boulevard. Omdat hij echter nog nooit in Carré heeft opgetreden, veranderde zijn gedachte. “Hoe mooi is het als je daar je jubileum mag vieren.” 

Geen pensioen

Daarnaast stelde Kroes nog lang niet met pensioen te willen. De zanger wil nog zeker vijftien jaar door. Zodoende bestaat de mogelijkheid dat er naast Ik heb de hele nacht liggen dromen en Viva Hollandia nog een aantal hits uitgebracht zullen worden de komende jaren.

Bron: RTL Boulevard en Twitter. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.