Hit of Shit; Troye Sivan terug met nieuwe track ‘The Good Side’

Geschreven door op 19 januari 2018 om 13:30
Troye Sivan - Foto Gage Skidmore - Wikimedia Commons

De Australische zanger Troye Sivan is terug met een nieuwe track! Vorige week dropte hij de videoclip voor het dance-pop nummer ‘My, My, My’. Nu brengt Sivan met de track ‘The Good Side’ een tendere, akoestische sound.

Troye Sivan terug met ‘The Good Side’

In de nieuwe track zingt hij over zijn erkenning van zijn wandaden in een relatie. Veel fans geloven dat het over dezelfde relatie gaat waar hij over zong op zijn debuutalbum ‘Blue Neighbourhood’. Hoewel hij zich verontschuldigd heeft voor zijn fouten, zegt de artiest dat hij “nog steeds de goede kant van het leven heeft gekregen”. De 22-jarige is op 20 januari de muzikale gast in ‘Saturday Night Live’ waar hij het nieuwste nummer voor het eerst live opvoert.

Vorige week dropte de popzanger het nummer ‘My, My, My’ wat hem nu al ruim 9 miljoen streams heeft opgeleverd. ‘The Good Side‘ en ‘My, My, My‘ maken onderdeel uit van het opkomende nieuwe album van Troye. De, nog naamloze, plaat wordt het tweede album van de jonge artiest.

There For you

Het is alweer drie jaar geleden dat het debuutalbum van de popzanger uitkwam maar dat betekent niet dat het muzikaal stil is gebleven rond de alleskunner. Vorig jaar bracht Troye in samenwerking met, Nederlands eigen dj Martin Garrix, een monsterhit uit. Het nummer ‘There For You‘ werd op 25 mei 2017 op YouTube uitgebracht en heeft ruim 157 miljoen streams op zijn naam staan.

Hit of Shit

Vind jij dit nieuwe nummer een hit, of complete shit? Laat het ons weten in de poll:

Bron: YouTube, Rollingstone

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.