Into The Spring

Geschreven door op 7 februari 2012 om 14:58
Into The Great Wide Open - fotocredits maarten van Maanen (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Into The Spring – Het nieuwe voorjaarsfestival van de organisatoren van Into The Great Wide Open. Een nieuw festival op Vlieland met geweldige Nederlandse bands als UK bands.

Het Paasfeest van vorig jaar was een geweldig succes en was de 1e versie van een klein Into The Great Wide Open. Het ITGWO festival op Vlieland blijft elk jaar maar groeien en keer op keer komen er grote namen op af. De kaarten zijn in no-time uitverkocht en mede daarom heeft de organisatie besloten om een kleinere versie in het voorjaar te laten plaatsvinden genaamd Into The Spring.

Uit de nieuwsbrief melden ze: “Bands die naar Vlieland komen zijn onder andere drie Nederlandse bands die volgens ons verantwoordelijk zijn voor de beste albums van dit jaar: Moss, Rats On Rafts en Bart Constant. Acts uit eigen land om fier op te zijn.

Uit het Verenigd Koninkrijk, terug op veler verzoek (waaronder van de band zelf): Veronica Falls. Uit Denemarken ontvangen we Pinkunoizu, met hun mix van lo-fi, nu-folklore, Aziatische pop uit de sixties en post-apocalyptische future-rock. Uit België komt Merdan Taplak. Hij creëert met melodieën uit alle werelddelen onweerstaanbare dansmuziek.

Het muziekprogramma is bijna compleet, hou voor de rest van het affiche onze (nieuwe!) website in de gaten. Weet alvast dat we op zaterdagmiddag beginnen en op zondag laat stoppen. Gelukkig vieren we die maandag de verjaardag van de Koningin, dus we kunnen uitslapen.”

De kaartverkoop voor Into The Spring start zaterdag 11 februari om 10.00 uur, uitsluitend via www.intothegreatwideopen.nl. Kaarten kosten €30,-, kinderen tot en met vijftien jaar mogen gratis mee. De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.