Franz Ferdinand, Warpaint en meer naar Into The Great Wide Open 2012

Geschreven door op 14 maart 2012 om 14:31
Into The Great Wide Open - fotocredits maarten van Maanen (CC Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Het Vlielandse festival Into The Great Wide Open presenteerde vandaag haar eerste namen, en zeker niet de minste! O.a. Franz Ferdinand, Warpaint en Royal Headache zullen van de partij zijn op het festival in het tweede weekend van september.

Dat meldde de organisatie van het bijzondere festival vandaag via de website. Naast de eerste bekendmakingen zal overigens ook zangeres Angel Olsen een bezoek brengen aan het evenement.

Het festival op Vlieland gaat hiermee alweer zijn vierde editie in, tot nu toe is iedere editie, waar slechts 5000 kaarten voor beschikbaar zijn, binnen een dag uitverkocht geraakt. De organisatie haakt dus vooral in op het kleinschalige, en wil vooral een sterke programmering, goed eten en een sterke organisatie.

Zo geeft Vlieland hen vrijheid, want naast de opvallende locatie zijn er ook genoeg mogelijkheden om de podia op te zetten. Naast een muziekprogrammering zullen ook diversen kunstenaars van de partij zijn. Een kunstprogramma is voor het festival en zijn publiek de laatste jaren namelijk ook steeds belangrijker geworden.

Into The Great Wide Open is dit jaar van 7 t/m 9 september op Vlieland. De kaartverkoop voor het festival start aanstaande zaterdag 17 maart via de officiële website van het festival, kaartjes kosten zo’n 115 euro.

Wees er dus snel bij, de vorige edities waren namelijk allemaal al binnen een dag uitverkocht! Mocht het dan zover zijn, geen nood. Dan biedt deze website ook nog echte Into The Great Wide Open Tickets aan.

Bekijk hier de sfeervideo van de afgelopen editie!

YouTube player

Intothegreatwideopen.nl
Franzferdinand.co.uk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.