Lars Ulrich ziet oud-AC/DC drummer Phil Rudd als ideale opvolger

Geschreven door op 20 juli 2017 om 13:09
Lars Ulrich (Metallica) en Phil Rudd (AC/DC) -Eigen creatie

Mocht Metallica-drummer Lars Ulrich er ooit genoeg van krijgen dan zou hij graag voormalig AC/DC-drummer Phil Rudd als zijn vervanger zien! Dit onthulde de Deense drummer onlangs in gesprek met ‘Forbes’.

Lars Ulrich: “Als Phil Rudd ooit ‘Enter Sandman’ zou spelen…”

Metallica-drummer Lars Ulrich werd onlangs ondervraagd door het Amerikaanse blad ‘Forbes’ en kreeg de hypothetische vraag wie hij ooit als zijn opvolger zou willen zien. De drummer hoefde niet lang na te denken over zijn antwoord: voormalig AC/DC-drummer Phil Rudd.

Ulrich denkt dat de Nieuw-Zeelandse drummer een perfecte vervanger zou zijn: Als ik Phil Rudd ooit iets als ‘Enter Sandman’ zou kunnen horen spelen, dan zou dat geweldig zijn.” In mei liet Ulrich in gesprek met radiostation 98 Rock al eerder weten een groot fan van Rudd te zijn:

“Hij is waarschijnlijk mijn grootste bron van inspiratie geweest sinds we stopten met ons super progressieve werk, de ‘crazy stuff’ na ‘…And Justice for All’, toen we aan het ‘black album’– en ‘Load’-werk begonnen. Toen het wat meer om de riffs en het gevoel en de groove begon te draaien. Phil Rudd met James Hetfield, dat zou best cool zijn,” zei de Deen destijds.

Metallica in de Ziggo Dome

Voorlopig zal Lars Ulrich gewoon zelf de drumtroon binnen Metallica blijven bezetten. In september is hij met zijn legendarische metalband te zien in Nederland: Metallica betreedt op 4 en 6 september het podium van de Ziggo Dome. Beide shows waren razendsnel uitverkocht.

Top 5 Metallica live performances

Om alvast in de stemming te komen voor de twee shows van de iconische metalband, zette Artiesten Nieuws in maart de vijf beste live performances van de band op een rijtje. Ben jij benieuwd naar onze selectie? Bekijk dan snel de video!


Bron: Blabbermouth

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AC/DC Nieuws · Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws