Ed Sheeran: “Twitter-stop heeft niks te maken met Game Of Thrones”

Geschreven door op 20 juli 2017 om 11:51
Ed Sheeran - Public domain (Flickr Ludmila Joaquina Valentina Buyo)

Ed Sheeran heeft zijn Twitter-stop uitgelegd. Volgens de superster had het verwijderen van zijn account niks te maken met alle kritiek op zijn gastrol in Game Of Thrones.

Ed Sheeran spreekt over ‘Twitter-soap’

Het begint inmiddels een flinke soap te worden: het Twitter gedrag van Ed Sheeran. Begin juli meldden Britse media dat de popster zou stoppen met het sociale medium. Hij zou alle haat en negativiteit op het platform zat zijn. Enkele dagen later liet Ed echter weten dat dit onzin was. Toch verwijderde de zanger op maandag 17 juli zijn account, om hem vervolgens nog geen 24 uur later weer te heractiveren.

Volgens Britse media zouden alle negatieve en boze reacties op Eds Game Of Thrones-gastrol de druppel zijn geweest waardoor hij besloot om zijn Twitter-account te verwijderen. De popster laat nu echter via zijn Instagram pagina weten dat dit niet het geval is.

“Toeval”

Via zijn Instagram-account laat de zanger zich nog één laatste keer uit over zijn Twitter-situatie:

“Laatste keer dat ik hier iets over zeg. Ik ben gestopt met Twitter omdat dat altijd mijn bedoeling was. Het had niks te maken met mijn Game Of Thrones-gastrol. Ik zit in Game Of Thrones, waarom zou ik me druk maken over wat mensen daar van denken? Het is overduidelijk f*cking awesome. De timing was gewoon toeval, maar geloof wat je wilt.”

Ed Sheeran in Nederland

Ed staat in 2018 in Nederland! Op 28 en 29 juni 2018 betreedt de zanger het podium van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam voor twee uitverkochte shows.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws