Ed Sheeran is negativiteit zat en verwijdert Twitter account

Geschreven door op 18 juli 2017 om 10:41
Ed Sheeran - Foto Eva Rinaldi (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Wow! Ed Sheeran heeft zijn Twitter account verwijderd! Volgens Britse media heeft de popster besloten om zijn account te verwijderen na kritiek op zijn gastrol in Game Of Thrones.

UPDATE: Wel gestopt, niet gestopt, toch wel gestopt en nu toch weer niet: Ed Sheeran lijkt niet te weten wat hij wil. De popster heeft na nog geen 24 uur zijn Twitter account geheractiveerd. Hij is echter wel een groot deel van zijn ruim 19 miljoen volgers kwijt.

Ed Sheeran verwijdert Twitter account

Ed Sheeran lijkt Twitter nu echt zat te zijn. Onlangs meldden Britse media dat de superster gestopt zou zijn met het sociale medium vanwege alle negativiteit die hij daar voor zijn kiezen krijgt. Ed liet echter zelf weten dat dit niet waar was: “Ik ben nergens mee gestopt. Ik lees gewoon niets meer, behalve Harry Potter.”

Game Of Thrones

Nu heeft Ed dan toch zijn Twitter account verwijderd. Britse media, waaronder NME, denken dat alle negativiteit rond zijn gastrol in de hitserie Game Of Thrones de druppel is geweest. De superster was enkele minuten te zien in de eerste aflevering van het nieuwe zevende seizoen. Veel televisiekijkers waren niet blij met de gastrol en lieten dit maar wat graag weten op Twitter.

Shows in Nederland

De abrupte Twitter-stop van de zanger zal natuurlijk geen gevolgen hebben voor zijn geplande shows: in 2018 komt Ed gewoon naar Nederland! Op 28 en 29 juni 2018 betreedt de zanger het podium van de Johan Cruijff Arena in Amsterdam voor twee uitverkochte shows.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws