Ásgeir in oktober terug voor shows in Utrecht en Groningen

Geschreven door op 18 juli 2017 om 10:22
Ásgeir - foto Kim Matthäi Leland - bron Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Ásgeir komt aankomend najaar terug naar Nederland! De IJslandse singer-songwriter staat in oktober op de podia in Groningen en Utrecht.

Ásgeir terug naar Nederland

In mei stond de IJslandse zanger Ásgeir nog in Paradiso en in augustus komt hij naar Openluchttheater Caprera. De singer-songwriter kan blijkbaar geen genoeg van Nederland krijgen, want in oktober komt hij gewoon weer terug!

Op zaterdag 14 oktober staat de folk-muzikant in De Oosterpoort in Groningen. Enkele dagen later, op donderdag 19 oktober, betreedt hij het podium van het Utrechtse TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets voor beide shows gaan op vrijdag 21 juli in de verkoop. Kaarten voor de show in TivoliVredenburg gaan via de website van Ticketmaster. Voor tickets voor de show in Groningen kun je op de site van De Oosterpoort terecht. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Afterglow’

In 2012 bracht Ásgeir Trausti Einarsson zijn debuutplaat uit in IJsland. De plaat werd een enorm succes en vloog zo vaak over de toonbank, dat naar schatting één op de tien IJslanders de plaat in huis heeft. In 2014 besloot de muzikant zijn album ook Engelstalig uit te brengen onder de naam ‘In the Silence’, wat voor wereldwijd succes zorgde. In mei 2017 verscheen zijn laatste album, getiteld ‘Afterglow’.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.