Paul McCartney treedt op met Nirvana bij Sandy benefietconcert (VIDEO)

Geschreven door op 13 december 2012 om 15:03
Kurt Cobain, Logo Nirvana - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Tijdens het benefietconcert voor de slachtoffers van orkaan Sandy gisterenavond in New York waren er genoeg bijzondere optredens. Zo was er de reünie van Nirvana, die na jaren weer samen optraden. 

Gisterenavond werd er door enkele van de grootste artiesten opgetreden om geld in te zamelen voor de slachtoffers van orkaan Sandy enkele  maanden geleden. Onder meer The Rolling Stones, Bon Jovi en Bruce Springsteen gaven een optreden op Madison Square Garden in New York.

Het meest bijzondere optreden was misschien wel van Nirvana. Nadat ze jarenlang niet met elkaar hebben opgetreden, waren Dave Grohl, Krist Novoselic en Pat Smear weer heel even terug. Kurt Cobain, de voormalig zanger van Nirvana die in 1994 zelfmoord pleegde en daarmee het einde van de band inluidde, werd vervangen door niemand minder dan Paul McCartney van The Beatles.

Er werd maar liefst 32 miljoen dollar (zo’n 24,5 miljoen euro) opgehaald met de kaartverkoop van het benefietconcert. Daarnaast konden mensen ook via internet en telefoon doneren, het is nog niet bekend hoeveel dit heeft opgeleverd. Bekijk hieronder het nummer dat Paul McCartney samen met Nirvana speelde.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Nieuws · Nirvana Nieuws · Paul McCartney Nieuws · Videos