Presentatie Michael Jackson Tribute Concert door Jamie Foxx

Geschreven door op 13 september 2011 om 10:13
Michael Jackson (cropped) - Fotocredits: Casta03 - (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De zangeres Jamie Foxx gaat op zaterdag 8 oktober 2011 een Michael Jackson Tribute Concert, “Michael Forever” in Wales presenteren.

De 43-jarige acteur die eerder al een eerbetoon aan de Thriller song presenteerde op de BET Awards in 2009, wordt nu ook de presentator van het “Michael Forever” Concert.

Het concert vindt plaats op 8 oktober in The Millennium Stadium, Wales. Grote artiesten als Christina Aguilera, Smokey Robinson, Cee Lo Green en Leona Lewis treden op tijdens het evenement, dat wereldwijd wordt uitgezonden. Ook zijn er speciale gasten aanwezig, onder andere zijn moeder Katherine Jackson.

Iedere artiest zal een Michael Jackson song zingen als een eerbetoon aan de King of Pop. Katherine zei over het concert: “Ik beschouw dit concert als het enige officiële Michael Jackson Tribute Concert. Mijn dankbaarheid is dan ook groot en het concert krijgt mijn volledige steun. We zullen proberen met zoveel mogelijk familieleden aanwezig te zijn. Ook ben ik er van overtuigd dat dit evenement groot genoeg is in omvang, talent en verbeelding voor een waardige viering van Michael’s leven.”

Wil jij dit Tribute Concert graag meemaken? Op de officiële website zijn tickets verkrijgbaar.

Michael Jackson – Billie Jean

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.