Stromae kondigt vierde show in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 22 augustus 2022 om 11:19
Stromae - Foto: Pierre Huguet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Stromae heeft een extra concert in de Ziggo Dome aangekondigd! De Belgische superster geeft in het najaar van 2023 een vierde show in de Amsterdamse concertzaal.

Extra Ziggo Dome-show voor Stromae

Goed nieuws voor fans van Stromae! De populaire Belg, die eerder al drie concerten in de Ziggo Dome aankondigde, heeft een extra Amsterdamse show in aan zijn tourschema toegevoegd. Stromae keert op woensdag 22 november 2023 terug in de Ziggo Dome. De drie eerder aangekondigde concerten vinden in april 2023 plaats en zijn uitverkocht.

De Amsterdamse shows zijn onderdeel van de Multitude Tour, ter promotie van het album ‘Multitude’ dat in maart werd uitgebracht.

Concertkaarten

Tickets gaan op woensdag 24 augustus om 10:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.