Hit of Shit: Meghan Trainor releaset videoclip voor ‘Let You Be Right’

Geschreven door op 18 juni 2018 om 15:07
Meghan Trainor - Credits Ronald Woan - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Meghan Trainor heeft een nieuwe videoclip uitgebracht! De muziekvideo voor de heerlijk dansbare track ‘Let You Be Right’ vond zijn release op 4 juni 2018. 

Nieuwe videoclip Meghan Trainor

Meghan Trainor zorgt voor discovibes met haar nieuwste videoclip voor de track ‘Let You Be Right’! Al op 10 mei 2018 slingerde de zangeres het heerlijk dansbare nummer de wereld in, ook releasete zij gelijktijdig de song ‘Let’s Dance‘. Op 4 juni volgde een video voor het eerstgenoemde nummer.

Nieuw album

Beide liedjes zullen verschijnen op haar nieuwe album. Wanneer dat uitkomt is nog onduidelijk. De zangeres is op dit moment nog druk met het maken van de plaat. Deze twee nummers beloven in ieder geval al veel goeds voor de rest van het album. De eerste officiële single

Disco!

Met ‘Let You Be Right’ wordt het duidelijk dat Meghan wederom graag gebruik maakt van muziekstijlen die zowel vroeger als nu populair zijn. Het liedje nodigt uit om te dansen en de zangeres geeft al het goede voorbeeld in haar nieuwe muziekvideo. De vrolijke Amerikaanse is in de clip samen met een groep dansend op een indoorrolschaatsbaan te zien, terwijl in de video allerlei discolichten en caleidoscoopachtige effecten voorbij komen die de boel een echte jaren ’70-vibe geeft.

Betekenis  

Eigenlijk is de betekenis van het liedje heel simpel. Soms heb je gewoon niet zo’n zin in ruzie, en geef je daarom de ander maar gelijk. Wanneer je je realiseert dat de manier waarop je met elkaar omging eigenlijk gewoon stom is, kan het makkelijker zijn toe te geven aan de ander dat jij fout zat. Dat maakt de hele situatie toch een stuk vrolijker!

En dat maakt dan ook dat ‘Let You Be Right‘ alles behalve een verdrietig liedje is, maar juist een hele positieve betekenis heeft.

I don’t wanna fight tonight
I’ma let you be right

Beluister de track

Bronnen: Youtube, Billboard, Twitter 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.