Afroman naar driedaags cannabisfestival High Times in de Melkweg

Geschreven door op 18 juni 2018 om 13:08
Afroman - Credits: Chris Gilmore via Flickr (Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)

Afroman komt naar Nederland! De Amerikaanse rapper is een van de eerste artiesten die bevestigd is voor het driedaagse festival High Times.  

Afroman bevestigd voor High Times

Because I got high, because I got high, because I got high!‘. Bereidt je voor je in de ‘hoge sferen’ te begeven tijdens het cannabisfestival High Times met de muziek van Afroman. De organisatie achter het evenement maakte bekend dat de Amerikaanse rapper op 14 juli 2018 het podium van de Melkweg betreedt.

Concertkaarten

Tickets voor Afroman e.a. tijdens High Times zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. Kaarten zijn direct beschikbaar.

Grote namen

De rapmuzikant is de derde naam die bevestigd is voor High Times. Ook Bone Thugs-n-Harmony en Ty Dolla $ign treden op tijdens het festival. De rest van de line-up wordt nog bekend gemaakt.

Cannabis festival

Zoals de naam High Times misschien al doet vermoeden, is het evenement een festival voor, over én met cannabis. Het driedaagse festival vindt van 13 tot en met 15 juli plaats in de Melkweg in ‘wiethoofdstad’ Amsterdam. Het evenement is een idee uit de koker van het New Yorkse ‘High Times Magazine‘, dat de legalisatie van cannabis ondersteunt.

Bron: Facebook, Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.