Trijntje Oosterhuis in Ziggo Dome volledig uitverkocht!

Geschreven door op 21 maart 2019 om 13:47
Trijntje Oosterhuis - Fotocredits: Maurice, Haags Uitburo (Flickr) (CC BY-NC-SA 2.0)

Op zaterdag 30 maart 2019 staat Trijntje Oosterhuis op het podium van een uitverkochte Ziggo Dome! Dit maakt de zangeres bekend op Instagram.

Trijntje Oosterhuis Ziggo Dome uitverkocht

Goed nieuws voor Trijntje Oosterhuis! Haar concert, dat gepland staat op zaterdag 30 maart 2019 in de Ziggo Dome, is volledig uitverkocht. De artieste maakt het grote nieuws bekend op haar Instagram-pagina. De ‘Walk Along’-zangeres laat weten erg uit te kijken naar haar aankomende show: “Wat een groot Kado! Ik Ben hier ZO BLIJ MEE EN ZO DANKBAAR VOOR!! Het wordt echt een prachtige avond! Kan niet wachten!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wauw!!!!!! ???????????????????@Ziggodome is helemaal UITVERKOCHT!!!!! Wat een groot Kado! Ik Ben hier ZO BLIJ MEE EN ZO DANKBAAR VOOR!! Het wordt echt een prachtige avond! Kan niet wachten! Op dit moment werken ruim 150 man Met 200% nog keihard aan De laatste loodjes voor 30 maart!! Een heel groot Dream Team heb ik om mij heen staan waarmee we deze avond allemaal samen naar een groot hoogtepunt Zullen brengen! En Ik realiseer me nu ook weer meer dan ooit dat de weg Er Naar Toe minstens even leuk is als de avond zelf zal worden!!! Een Liefde volle Shout out naar ieder die zich de pleuris werkt en mij zo veel inspiratie geeft In dit proces ????! Vanavond zit Ik bij @dwddtv Met nog meer leuk nieuws!!! Kijken jullie?? #leuknieuws #uitverkocht #ziggodome #dankbaar #dreamteam #samenwerking #jubileum #dewegernaartoe #inspiration #dwdd

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

25-jarig jubileum

Tijdens ‘Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest’ zullen de grootste hits van Oosterhuis’ muzikale carrière voorbij komen. Eerder vertelde zij op Instagram dat er meerdere collega-artiesten deze avond met haar het podium betreden.

 

Bronnen: Instagram, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.