D’Angelo geeft twee exclusieve shows in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 16 oktober 2017 om 11:00
D'Angelo - Foto Roquai (Wikimedia Commons)

D’Angelo komt naar Nederland! De iconische r&b-, soul- en funkartiest betreedt in 2018 twee keer het podium van Paradiso in Amsterdam.

UPDATE 5 maart 2018: D’Angelo heeft de nieuwe data voor zijn uitgestelde shows bekendgemaakt! De zanger liet in februari weten dat hij zijn shows, die oorspronkelijk in maart gepland stonden, uitgesteld had. Inmiddels weten we wanneer de muzikant het podium van de Amsterdamse concertzaal betreedt: op 25 en 26 juni. De singer-songwriter is aankomende zomer tevens te bewonderen tijdens North Sea Jazz 2018!

D’Angelo geeft twee exclusieve shows in Paradiso

Goed nieuws voor fans van D’Angelo! De legendarische Amerikaanse singer-songwriter en multi-instrumentalist komt niet één, maar twee keer naar Paradiso! Het multi-talent betreedt op 11 en 12 maart 2018 het podium in Amsterdam, in het kader van zijn D’Tour.

Concertkaarten

Tickets voor de exclusieve shows zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

‘Black Messiah’

Michael Eugene Archer, zoals de muzikant daadwerkelijk heet, begon zijn carrière in 1991 en bracht vier jaar later zijn debuutalbum ‘Brown Sugar’ uit. In 2000 verscheen opvolger ‘Voodoo’. Het album werd een enorm succes en ontving zeer positieve recensies. De plaat leverde Archer zijn eerste Grammy Awards op, voor Best R&B Album en Best Male R&B Vocal Performance.

In 2016 verscheen D’Angelo’s laatste plaat: ‘Black Messiah’. Ook deze plaat leverde hem twee Grammy’s op, voor Best R&B Album en Best R&B Song (voor single ‘Really Love’).

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.