Nieuwe James Bond song door Adele

Geschreven door op 5 september 2011 om 14:32
Adele - Fotocredits: Niko Transmission (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Gaat Adele de nieuwe James Bond song doen?
Het lijkt er sterk op dat Adele de titelsong van de nieuwe James Bond gaat opnemen. Dit moest eigenlijk nog geheim blijven alleen praatte Adele per ongeluk haar mond voorbij in een talkshow van Jonathan Ross. Ze zei in november van dit jaar de studio in te gaan voor een nieuwe ’themesong’.

Toen Ross daarop reageerde met het fluiten van de James Bond tune ontkende Adele niks. Hierdoor lijkt het er sterk op dat ze in november daadwerkelijk de nieuwe James Bond song gaat opnemen.

Wanneer Adele de nieuwe James Bond song gaat doen treedt ze in de voetsporen van artiesten als Nancy Sinatra, Tina Turner, Tom Jones en Madonna. Op het moment heeft Adele haar Britse tournee uitgesteld vanwege stem klachten. De tournee zou eigenlijk vandaag van start gaan.

UPDATE ( 7 maart 2012)
Zoals eerder vermeld zou Adele zich versproken hebben over het feit dat zij de ’themesong’ voor de nieuwe James Bond zal opnemen. Skyfall Producers menen dat ze nog geen officiële beslissing hebben genomen. IGN Movies heeft al wel bevestigd dat de Britse zangeres is verkozen tot meest favoriet. Dit is gebaseerd op haar album-verkoop, Grammys en haar prachtige stem. Het zal dus geen verassing zijn als Adele verkozen wordt voor de ’themesong’ van James Bond.
Adele – Someone Like You (Live in her home)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels