Unieke concertreeks Adele zorgt voor stormloop

Geschreven door op 9 februari 2024 om 12:58
Adele - Foto: Kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Adele staat aankomende zomer voor het eerst in jaren weer op een Europees podium. De kaartverkoop voor de concertreeks heeft voor een heuse stormloop gezorgd.

Concertreeks Adele razend populair

Adele geeft in augustus 2024 maar liefst tien concerten in München. De populaire zangeres staat voor het eerst sinds 2017 weer op de planken in Europa met een eigen headline concert. De concertreeks is uniek: De “open air arena” waar de shows plaatsvinden wordt speciaal voor Adele gebouwd en heeft een capaciteit van maar liefst 80.000 bezoekers.

De kaartverkoop heeft een ware stormloop teweeggebracht. Tijdens de presales stonden miljoenen fans van over de hele wereld in de wachtrij van Ticketmaster Duitsland. Reguliere tickets voor de tien concerten zijn inmiddels dan ook vrijwel uitverkocht.

Adele concertkaarten

Tickets voor de concertreeks van Adele zijn verkrijgbaar via de Duitse versie van Ticketmaster. Zijn ook de laatste kaarten inmiddels niet meer beschikbaar maar wil je toch bij één van deze unieke concerten aanwezig zijn? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.