Ladies Of Soul groot succes in Nederland en België

Geschreven door op 18 november 2015 om 12:28
En Vogue - Ladies of Soul - YouTube

De gelegenheidsformatie Ladies of Soul geniet in Nederland en België ongekend groot succes. Alle shows die de dames tot nu toe hebben gespeeld hebben zijn compleet uitverkocht! Gaan de dames volgend jaar weer zoveel succes hebben?

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Na al zes uitverkochte shows in 2014 en 2015 zowel in Nederland als België, komen ze op 12 en 13 februari 2016 in de Ziggo Dome en op 19 februari 2016 in het Sportpaleis Antwerpen opnieuw frisse en verrassende pop- en soulnummers vertonen tijdens een weergaloze liveshow.

De dames worden begeleid door een grote live band en verrassende speciale gasten. Lukt het de dames dit jaar weer om de Ziggo Dome uit te verkopen?

Wie zijn de dames?

De vijf ‘ladies’ kennen elkaar al van jongs af aan. Ze zijn allemaal op een bepaalde manier met elkaar opgegroeid. Zo waren Oosterhuis en Lewis vroeger buurmeisjes, Rombley en Lewis van jongs af aan vriendinnen, en Oosterhuis en Dulfer kennen elkaar via familieleden. De vijf dames zijn uiteindelijk allemaal in de muziekwereld beland en treden regelmatig bij elkaar op als speciale gast.

Na de dood van Whitney Houston in 2012 wist Tjeerd Oosterhuis (muzikant, producer) in samenwerking met de dames een succesvolle reeks concerten als eerbetoon neer te zetten. Ze waren zo succesvol dat het vijftal besloot om samen met de broer van Trijntje door te gaan: Ladies Of Soul werd geboren!

Ladies Of Soul bestaat uit…

Trijntje Oosterhuis kent natuurlijk iedereen. Ze is de laatste tijd erg bekend als coach bij The Voice Of Holland, maar van deelname aan het Eurovisie Songfestival. Het laatstgenoemde was helaas wat minder succesvol: Trijntje haalde de finale niet. Maar dat zegt natuurlijk niks over het talent wat deze dame bezit!

Berget Lewis heeft soul, pop en R&B in haar bloed zitten. Ze kent de andere bandleden omdat ze voorheen als achtergrondzangeres zong voor Total Touch, waar Trijntje leadzangeres was. Ook maakte ze deel uit van Candy Dulfer’s Funky Stuff. Inmiddels zingt ze al een wat langere tijd solo, maar een samenwerking met deze vrouwen wilde ze zeker niet laten schieten!

Edsilia Rombley is al jaren op de radio te horen met verschillende nummers. Vóór haar bekendheid deed ze mee aan De Soundmixshow. Ook heeft ze twee keer meegedaan met het Eurovisie Songfestival. De eerste keer behaalde ze met Hemel en Aarde de vierde plaats maar de tweede keer behaalde ze de halve finale niet eens.

Glennis Grace is de laatste jaren hard aan de weg aan het timmeren. Het lukte haar maar niet om door te breken, tot daar plots haar cover van Volumia’s Afscheid was. Inmiddels is Glennis niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Een échte Soul sister.

Candy Dulfer is een Nederlandse saxofonist. De klank van een saxofoon staat zowaar gelijk aan de soul. Maar ook jazz, glamrock en funk behoren tot de muziekstijl van de legendarische Candy.

Kaarten voor Ladies of Soul

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2016 komen de Ladies of Soul weer naar Ziggo Dome Amsterdam en ook geven ze weer een concert in België. Kijk hier voor een overzicht van alle concerten! Wil je zeker zijn van kaarten? Reserveer dan je kaarten op tijd: de dames zijn immens populair en de shows kunnen op elk moment uitverkocht raken! Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Eventim.

Bekijk hieronder een spectaculair optreden van The Ladies of Soul!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.