Coldplay schrijft speciaal nummer voor slachtoffers orkaan Harvey

Geschreven door op 30 augustus 2017 om 13:14
Coldplay - Foto Newsdog.today (Wikimedia Commons)

Coldplay heeft een bijzonder nummer geschreven voor de slachtoffers van de orkaan ‘Harvey’. De band zag zich vorige week genoodzaakt een optreden in Houston af te zeggen, als gevolg van de orkaan.

Coldplay schrijft bijzonder nummer voor Houston

Op vrijdag 25 augustus zou Coldplay optreden in Houston, een stad in de Amerikaanse staat Texas. De band moest haar show echter afzeggen vanwege de razende orkaan ‘Harvey’, die voor grote problemen en meerdere dodelijke slachtoffers in Texas zorgde.

De Britten besloten een bijzonder nummer te schrijven voor de slachtoffers van de orkaan en haar getroffen fans. De band bracht de track, genaamd ‘Houston’, maandagavond tijdens een concert in Miami ter gehore. Frontman Chris Martin kondigde het speciale countrynummer aan en liet weten het maar één keer te zullen spelen.

Eerbetoon Chester Bennington

Coldplay speelde onlangs ook al een bijzonder eerbetoon aan de overleden Linkin Park-frontman Chester Bennington. Chris Martin besloot een emotionele pianoversie van de Linkin Park-track ‘Crawling’ te spelen, als eerbetoon aan de te vroeg overleden zanger.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Nieuws · Videos