Armin van Buuren en Hardwell samen naar Amsterdam Music Festival

Geschreven door op 30 augustus 2017 om 12:15
Armin van Buuren en Hardwell draaien voor AMF op de Dam_binnen - Fotocredits: Amsterdam Music Festival (Persbericht ALDA Events)

Armin van Buuren en Hardwell komen samen naar de Johan Cruijff Arena! De twee dj’s zullen samen optreden tijdens het Amsterdam Music Festival in het stadion.

Armin van Buuren en Hardwell samen achter de draaitafel

Armin van Buuren en Hardwell, twee van de grootste dj’s ter wereld, komen samen naar het Amsterdam Music Festival in de Johan Cruijff Arena! De twee dj’s gaven op 29 augustus een verrassingsoptreden op de Dam in Amsterdam, waar ze het nieuws aankondigden.

Het pop-up optreden trok meer dan 10.000 bezoekers, terwijl nog eens 3 miljoen fans het verrassingsoptreden via social media en schermen in de stad volgden.

Line-up Amsterdam Music Festival

Naast het unieke optreden van Armin Van Buuren en Hardwell heeft de organisatie nog veel meer fantastische acts weten te strikken! Zo zullen ook grote namen als David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Don Diablo, Lucas & Steve, Vini Vici en Yellow Claw op het Amsterdamse evenement aanwezig zijn.

Tickets AMF

Amsterdam Music Festival vindt op zaterdag 21 oktober plaats tijdens Amsterdam Dance Event. Tickets voor het spectaculaire event zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Bron: Persbericht ALDA Events

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.