De Dijk voor eindejaarsconcerten naar Paradiso

Geschreven door op 30 augustus 2016 om 10:54
De Dijk oudejaarsconcerten, De Dijk - Foto: Gerrit van Kempen - Bron: Wikimedia Commons

De Dijk komt voor een optreden naar Amsterdam! De Nederpopband komt in december voor een spetterende jaarafsluiting naar Paradiso!

De Dijk

Gerrit van Kempen – wikimedia commons

De Dijk concert

De groep sluit in december traditioneel het jaar af met een aantal concerten in Paradiso en 2016 vormt hierop geen uitzondering. Op 15, 16 en 17 december geven de mannen een reeks concerten in het Amsterdamse poppodium.

De Dijk kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 2 september om 10:00.

Hollandse klassiekers

De Dijk is al jaren een van de bekendste bands van ons land. De bekende Nederpopband, die onder leiding staat van frontman Huub van der Lubbe, bestaat inmiddels alweer zo’n 35 jaar en is nog altijd zeer actief en staan vol enthousiasme op de planken. Verwacht shows die vol zitten met zowel heerlijke Nederlandse meezingklassiekers als wat nieuwere nummers. Een betere manier om 2016 vaarwel te zeggen bestaat eigenlijk niet!

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...