A-ha in 2020 met Hunting High & Low Tour naar AFAS Live

Geschreven door op 1 november 2019 om 12:13
Morten Harket (a-ha) - Foto: Sven-Sebastian Sajak [CC BY-SA 3.0 (https-::creativecommons.org:licenses:by-sa:3.0)]

A-ha komt in 2020 naar Amsterdam! De Noorse band, bekend van het nummer Take On Me, staat in november 2020 op het podium van AFAS Live.

A-ha opnieuw naar AFAS Live

A-ha fans opgelet! Het trio heeft dit jaar nog een concert in Amsterdam op het programma staan, maar keert ook volgend jaar weer terug naar Nederland. De synthpopband komt op 18 november 2020 naar AFAS Live in Amsterdam. Het concert begint om 20:00 uur. Het optreden is onderdeel van de Hunting High & Low Tour.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 november 2019 om 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Take On Me

Take On Me is misschien wel het meest bekende nummer van de band. Met negenhonderdvijftig miljoen weergaven op YouTube is het één van de best beluisterde nummers uit de jaren 80. In zowel de Nederlandse Top 40 als de Single Top 100 behaalde de groep een eerste plek op de ranglijst. Daarnaast staat de hit van de formatie rond zanger Morten Harket al sinds 1999 onafgebroken in de Radio 2 Top 2000 met als hoogtepunt plek 68 in het jaar 2000.

YouTube player

 

Bron: Radio 2, AFAS Live.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.