Robbie Williams staat op 8 juli op Werchter Boutique!

Geschreven door op 7 november 2016 om 14:24
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Belgische fans van Robbie Williams opgelet! Op 8 juli 2017 staat de Britse zanger op de festivalweide van Werchter Boutique.

 

Robbie Williams live

Het album Heavy Entertainment Show is net uit en nu heeft de popartiest een uitgebreide tour aankondigd! Op 8 juli staat Robbie Williams op Werchter Boutique. De zanger staat op 4 juli ook in het Goffertpark in Nijmegen.

Robbie Williams tickets

Tickets voor het concert gaan vrijdag 11 november om 11:00 uur in de voorverkoop. Kaarten zijn onder anderen verkrijgbaar via Live Nation.

Live Nation (vanaf 11-11) Topticketshop (Beschikbaar)

Popkoning

Van 1990 tot 1995 maakte de Brit deel uit van Take That. Na die vijf jaar werd Robbie een succesvol solozanger. In 2010 werd hij voor korte tijd weer even lid van de boyband. De zanger is de best verkopende Britse soloartiest in Engeland en de best verkopende niet-latino-artiest in Latijns-Amerika. In 2014 werd de popkoning opgenomen in de UK Music Hall of Fame. Het vorige week uitgekomen album Heavy Entertainment Show is het elfde studioalbum van de zanger.

Luister hier naar Party Like A Russian:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.