Duitse zangeres Helene Fischer aankomende zomer naar GelreDome

Geschreven door op 4 april 2018 om 13:03
Helene Fischer - Foto Sven-Sebastian Sajak (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

De Duitse popster Helene Fischer komt naar Nederland! De zangeres brengt haar grootse tour aan het einde van deze zomer naar GelreDome in Arnhem.

Helene Fischer naar GelreDome

Goed nieuws voor fans van de Duitse superster Helene Fischer! ‘Duitsland grootste popster’ komt aankomende zomer naar Nederland! Fischer geeft in september een “exklusive Benelux Konzert” in stadion GelreDome. De zangeres betreedt het grote Arnhemse podium op zaterdag 15 september.

Concertkaarten

Tickets voor de bijzondere show gaan op vrijdag 6 april in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

“1 april”

Omroep Gelderland berichtte onlangs over een uit de hand gelopen 1 april-grap rond de Duitse zangeres. De Nijmeegse zanger Jean Knipping en Futuralis-directeur Roderick van Kerkhof onthulden bij wijze van grap dat Fischer in 2019 wel eens naar GelreDome zou kunnen komen.

Het ‘nieuws’ ging als een lopend vuurtje en social media ontplofte, maar helaas: het nieuws was niet waar. Knipping zag zich door de grote ophef genoodzaakt om publiekelijk zijn excuses aan te bieden. Gelukkig voor de Nederlandse fans heeft Fischer nu toch alsnog besloten om naar het Arnhemse stadion te komen!

Bron: Ticketmaster, Omroep Gelderland

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Gelredome Nieuws · Helene Fischer Nieuws