Beyoncé en Jay-Z verhuren zomerhuis

Geschreven door op 19 mei 2016 om 15:28
Beyoncé en Jay-Z - Fotocredits: Maegan Tintari - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Vanaf juli is het mogelijk om het zomerhuis van Beyoncé en Jay-Z te huren! Even leven als de supersterren. Alleen wel voor 1 miljoen dollar per maand…

Beyoncé en Jay-Z villa

Beyoncé en Jay-Z - Fotograaf: Maegan Tintari | Flickr

Beyoncé en Jay-Z – Fotograaf: Maegan Tintari | Flickr

Na het uitbrengen van ‘Lemonade‘, besluiten de twee vanaf juli hun zomerhuis in Bridgehampton New York te verhuren. Het grote huis heeft 12 slaapkamers, 12 badkamers, en dat op een stuk grond van ongeveer 46.000 vierkante meter.

Activiteiten

Vermaak is er volop. Wil je even naar de gym of spa? Dat kan! Er is ook een zwembad van 18 meter lang met een onderwater geluidssysteem, een bowlingbaan, een tennisbaan en een comfortabele bioscoop.

Wacht, er is nog meer! Deze locatie bevat een half-pipe voor de skateboarders, een klimmuur en een speciale zaal om in op te treden of te feesten, inclusief een podium en ruimte voor een dj.

Prijs

Goedkoop is het niet. Wil je even leven zoals het duo, moet je er minstens 550.000 dollar voor overhebben. Voor een hele maand is het 1 miljoen dollar.

Beyoncé concert

Op zaterdag 16 juli komt superster Beyoncé naar de Amsterdam Arena. Tickets voor het concert zijn in een mum van tijd uitverkocht. Voor de Belgische fans treedt de zangeres op 31 juli ook op in het Koning Boudewijnstadion.

YouTube player

 

BronNY Post

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Beyoncé Nieuws · Fun Content · Jay-Z Nieuws · Nieuws · Roddels