Kim Wilde in november 2019 op tour door Nederland

Geschreven door op 30 januari 2019 om 10:55
Kim Wilde - Persfoto Peter Boone Music Productions (zie mail)

In november 2019 trekt Kim Wilde door Nederland om maar liefst acht shows te geven. Zo staat ze in onder andere Groningen en Den Haag.

Kim Wilde op tour

Goed nieuws voor de fans van Kim Wilde! Het popicoon geeft in november maar liefst acht concerten door heel Nederland. Tijdens deze shows komen al haar grote hits aan bod, zoals ‘Kids In America‘, ‘You Keep Me Hanging On‘ en ‘Cambodia‘.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

Kaartverkoop

De voorverkoop start op vrijdag 1 februari om 10:00 via de websites van de zalen en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Kim Wilde

In 1981 brak Wilde internationaal door met de hit ‘Kids In America’. Sindsdien volgden meerdere successen en heeft de popster ruim dertig miljoen albums en singles verkocht. Na een korte pauze kwam ze in 2003 terug met de hit ‘Anyplace, Anywhere, Anytime‘, in samenwerking met de Duitse Nena. Sindsdien staat Kim weer vaak op het podium. Zo trok ze in november 2018 ook al door Nederland voor een tour.

 

Bron: persbericht Peter Boone Music Productions

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.