Liam Payne kondigt solocarrière aan

Geschreven door op 22 juli 2016 om 12:18
Liam Payne - Foto (crop): Ashley Newby | Flickr (CC BY 2.0)

Naast Harry Styles gaat ook Liam Payne solo! De One Direction-zanger heeft een nieuw platencontract getekend bij Capitol Records.

Liam Payne - Foto (crop): Ashley Newby | Flickr

Liam Payne – Foto (crop): Ashley Newby | Flickr

Liam Payne solo

Liam Payne gaat toch een ander direction in! Op donderdag 21 juli heeft de One Direction zanger op social media aangekondigd solo te gaan. Hij heeft een nieuwe platendeal getekend bij Capitol Records UK en gaat binnenkort de studio in om zijn eerste album op te nemen.

Liam zegt dat One Direction altijd zijn familie zal blijven en dat hij gewoon verheugd is om te laten zien wat hij in mars heeft als soloartiest. Ook de platenmaatschappij is blij met de nieuwe aanwinst. Het komt natuurlijk niet vaak voor dat een getalenteerde en ambitieuze 22-jarige die de wereld al heeft veroverd bij je tekent.

One Direction bezigheden

Harry Styles heeft laatst ook aangekondigd dat hij solo gaat en drie soloalbums gaat uitbrengen. Momenteel is hij bezig met zijn acteerdebuut. Styles was laatst gespot in Zwolle, waar hij rustig heeft geluncht. Het is dus duidelijk dat de zanger/acteur in Urk bezig is met de opnames van Dunkirk. Door een aantal opdringerige fans werd hij genoodzaakt om 24/7 een persoonlijke bodyguard bij zich te hebben.

Ondertussen is Louis Tomlinson bezig aan een rechtszaak om zijn zoontje meer te kunnen zien. De 24-jarige zanger wil dat beide ouders evenveel tijd met Freddie kunnen doorbrengen. Ook wil hij vastleggen hoeveel hij maandelijks moet betalen aan de moeder Brianna.

Ook Niall Horan doet zijn eigen ding. De Ierse zanger geniet van zijn pauze van anderhalf jaar en golft erop los. Ook zijn Instagram staat vol met golfbanen, golfballen, golfoutfits… je snapt het wel. Toch heeft hij ondertussen een Belgische vrouw kunnen ontmoeten. Op dit moment geloven sommige fans dat Celine een ander heeft en sturen ze nare berichten naar haar. Of dit ook echt zo is, is niet bevestigd.

YouTube player

Bron: Billboard, AD, The Sun

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.