Michael ‘Jonesy’ Winslow voor show naar Nederland

Geschreven door op 22 juli 2016 om 11:41
Michael Winslow - Fotocredits: Jan Rode - Wikimedia Commons

Wie heeft er een soundboard nodig als je Michael Winslow bij je hebt? De meester der zelfgemaakte geluiden komt in oktober voor een show naar Nederland!

Michael Winslow

Jan Rode – wikimedia commons

Michael Winslow theatershow

Veel komieken hebben baat bij een geluidsman om hen te ondersteunen. De komiek Michael Winslow is zijn eigen geluidsman in een fantastisch luisteravontuur. En dat avontuur is te zien (lees: luisteren) op maandag 31 oktober in het Parkstad Limburg-theater in Heerlen!

Michael Winslow kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster en het theater. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Larvelle ‘Motor Mouth’ Jones

Als bij de naam van de Amerikaanse komiek nog geen belletje gaat rinkelen, dan rinkelt het belletje (vast nagedaan) wel bij de naam Larvelle Jones. Jawel, Winslow is natuurlijk bekend van de Police Adacemy-films! Daar in speelde hij de maffe, geluiden makende, agent Jones. Hij maakte zichzelf onsterfelijk door zijn bijna niet van echt te onderscheiden geluiden van geweerschoten, motoren en radars.

Winslow groeide grotendeels alleen op op een luchtmachtbasis, dus om de tijd te doden ging hij geluiden van motoren en dieren nadoen. De shows die hij later op de universiteit deed met deze geluiden zorgden voor optredens in tv-shows, en uiteindelijk rollen in onder andere Police Academy, Spaceballs en Terminator. Er zijn zelfs mobiele games die gebruik maken van zijn eigen gemaakte geluidseffecten. Check de app Wizard Ops Chapter 1 maar eens!

 

YouTube player

Bron: Parkstad Limburg Theater

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Cabaret en Comedy · Nieuws