Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop op theatertour

Geschreven door op 23 mei 2016 om 15:02
Johan Derksen - Fotograaf Stefan Schipper (Persfoto AT NEXT Theater Agency)

Johan Derksen komt naar het theater met een muzikale theatershow. Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop zijn tot en met mei 2017 te zien in de Nederlandse theaters.

Johan Derksen - Fotograaf Stefan Schipper (Persfoto AT NEXT Theater Agency)

Johan Derksen – Fotograaf Stefan Schipper (Persfoto AT NEXT Theater Agency)

Johan Derksen doet muzikale theatertour

De meeste mensen kennen Johan Derksen als voetbalanalist bij RTL. Maar wist je al dat muziek zijn echte grote passie is?

Voor het TV-programma ‘Derksen on the Road’ ging de muziekliefhebber op zoek naar zangers die een halve eeuw geleden de hitlijsten aanvoerden, en voor een nieuwe muziekcultuur zorgden. Deze zangers bleken nog uitstekend bij stem te zijn. Daarom gaat Johan Derksen nu de planken op met de Haagse band The Clarks en een aantal legendarische zangers van o.a. The Golden Earrings, The Shoes, Johnny Kendall and the Heralds, ZZ en de Maskers en The Motions.

De theatertour ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’ is vanaf september 2016 tot en met mei 2017 te zien in de Nederlandse theaters.

Tickets Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop

Tickets zijn o.a. online verkrijgbaar via NTK en de websites van de theaters. Kijk hier voor de complete speellijst van ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.