Roy Orbison & Buddy Holly tot leven gewekt tijdens ‘Rock N Roll Dream Tour’

Geschreven door op 2 april 2019 om 10:56
Roy Orbison & Buddy Holly - The Rock ’N’ Roll Dream Tour - Bron: Persbericht De Oosterpoort

Tijdens de ‘Rock N Roll Dream Tour’ wordt de muziek van Roy Orbison en Buddy Holly in het najaar van 2019 opnieuw tot leven gewekt in Groningen en Amsterdam.

Roy Orbison & Buddy Holly tot leven

Goed nieuws voor fans van Roy Orbison en Buddy Holly! De twee legendarische zangers worden in oktober 2019 ’tot leven gewekt’ tijdens de ‘Rock N Roll Dream Tour’. Tijdens het liveconcert zijn de rock ’n roll helden te zien door middel van digitale technologie en laserprojectie. Tijdens het concert worden de holografische Orbison en Holly begeleid door een live band en achtergrondzangers, terwijl hun grootste klassiekers voorbij komen.

Op zondag 27 oktober 2019 is de show te zien in MartiniPlaza te Groningen. Een paar dagen later, op donderdag 31 oktober 2019, is de theatrale ervaring te zien in de Amsterdamse RAI.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf donderdag 4 april om 10:00 uur te verkrijgen via de website van SPOT Groningen en Ticketmaster.

Legendes

Zowel Roy Orbison als Buddy Holly worden gezien als een van de grootste namen in de muziekwereld en zijn dan ook voor veel artiesten een grote inspiratiebron. Orbison brak in de jaren ’60 door en scoorde hits met ‘Crying’, ‘In Dreams’ en ‘Oh Pretty Woman’. In 1988 kwam de artiest te overlijden, waarna hij werd opgenomen in onder andere de Nashville Songwriters Hall of Fame en een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame.

Holly is één van de eerste rock ’n roll artiesten. Op zestienjarige leeftijd was de jonge artiest al een professioneel muzikant. Met hits als ‘Peggy Sue’, ‘Oh Boy!’, en ‘Not Fade Away’ wist hij mensen van verschillende muziekstijlen voor zich te winnen. Buddy, die bekend stond om zijn karakteristieke uiterlijk en iconische bril, kwam op tweeëntwintig jarige leeftijd te overleden.

 

Bron: Spotify, Oosterpoort, MOJO, Top 40 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.