Jett Rebel gaat op tour in New York

Geschreven door op 4 november 2015 om 12:10
Jett Rebel - Fotograaf: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Nederlandse artiest Jett Rebel vertrekt volgende week naar New York voor het jaarlijkse Live in your Living Room Festival.

De Nederlandse zanger geeft tien dagen lang shows tijdens het jaarlijkse Live in your Living Room Festival. Dit werd bekendgemaakt door Sony Music. De eerste show in New York vind op 16 november plaats.

“We gaan daar als trio spelen, ik verwacht vooral veel plezier en heel veel rock’n roll”, aldus Tuinstra. “We spelen in kleine clubs, underground bars, hotel-lobbies en zelfs huiskamers. Elke avond een andere plek, we delen ook steeds het podium met een andere band uit New york.”

Jett Rebel organiseert Rebelfest

Een tijd terug kondigde Jelte Tuinstra zijn eigen festival aan. Op 30 december staat hij met zijn volledige band in Paradiso, Amsterdam. De line-up van de avond is door Jett Rebel zelf samengesteld en bestaat uit onder meer IX, Bells of Youth en Amber Gomaa. Kaarten voor Rebelfest zijn verkrijgbaar bij de website van Paradiso. De kelder, kleine zaal en grote zaal van dit concertgebouw krijgen elk een eigen invulling. Bekijk hieronder de videoclip voor het nummer Tonight, afkomstig van zijn debuutalbum Venus & Mars.

YouTube player

Bron: Sony Music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·