Robbie Williams over Oasis-reünie: “Ze moeten het doen”

Geschreven door op 26 juli 2018 om 13:46
Robbie Williams, Liam Gallagher, Noel Gallagher - Foto's: Drew de F Fawkes (Flickr, CC BY 2.0), Stefan Brending (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0), Alterna2 (Flickr, CC BY 2.0)

Als Liam en Noel Gallagher hun carrières niet willen zien floppen, zullen ze Oasis terug bij elkaar moeten brengen. Dat stelt Robbie Williams in een interview met ‘The Sun’.

Robbie Williams stookt vuurtje met Gallaghers op

De Britse krant publiceerde dinsdag een interview met de voormalig Take That-zanger, die zijn mening over de Gallagher-broers niet onder stoelen of banken steekt. Williams had in het verleden al vaker ruzie met de broers en gooit opnieuw flink wat olie op het vuur.

De 44-jarige popzanger is van mening dat de solo-avonturen van de Gallaghers niet succesvol zullen blijven en dat de broers hun carrières enkel kunnen redden door Oasis weer bij elkaar te brengen.

“Noels album heeft het niet best gedaan”

Williams legt zijn mening uit in gesprek met The Sun:

“Liam Gallagher is net terug en hij heeft het aardig gedaan. Zijn soloalbum heeft platinum behaald en ik denk dat iedereen daar wel op zat te wachten. Ik denk dat zijn volgende plaat het niet zo goed zal doen.”

De popster vervolgt: “Noels album heeft het ook niet al te best gedaan. Volgens mij heeft hij ongeveer 70.000 exemplaren verkocht, wat voor hem niet geweldig is.”

“Reünie meest succesvolle wat ze kunnen doen”

Gelukkig weet Robbie wel hoe de broers hun ondergang kunnen voorkomen: “Als ze ook maar een beetje zoals ik zijn, en ik denk dat ze dat zijn, dan zullen ze het meest succesvolle moeten doen wat ze kunnen. En het meest succesvolle dat ze kunnen doen, is een reünie. Ik denk dat ze dat wel moeten doen.”

 

Bron: The Sun

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.