Noel Gallagher’s High Flying Birds naar AFAS Live

Geschreven door op 22 maart 2023 om 12:39
Noel Gallagher (Noel Gallagher's High Flying Birds, Oasis) - Foto: Raph_PH (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Noel Gallagher komt naar Nederland! De zanger/gitarist en zijn High Flying Birds staan aankomend najaar op het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Noel Gallagher’s High Flying Birds naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Noel Gallagher! De voormalige gitarist van Oasis keert in november terug in Nederland met zijn band High Flying Birds. Het concert vindt plaats op zondag 5 november 2023 in AFAS Live. Het Amsterdamse concert is onderdeel van een nieuwe tour ter promotie van het aankomende album van Gallagher, dat op 2 juni verschijnt. De nieuwe plaat draagt de naam ‘Council Skies’.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 24 maart om 10:00 uur in de verkoop via website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.