Bon Iver Kardinger Plas Groningen Uitverkocht! Hoe kom ik aan tickets?

Geschreven door op 12 maart 2012 om 10:26
Best Kept Secret Bon Iver / Foto: Wikimedia Commons

Het concert dat zanger Justin Vernon met zijn band Bon Iver zal geven is uitverkocht. Op 11 juli aanstaande komt hij naar de Groningse Kardinger Plas voor een optreden, wil jij erbij zijn? Lees dan verder!

De band uit Wisconsin komt hiermee voor de tweede keer in een jaar naar de lage landen, vorig jaar oktober stonden zij namelijk nog in de Utrechtse Vredenburg voor een concert.
Afgelopen jaar bracht de band zijn tweede studioalbum uit en won hiermee de Grammy’s voor ‘Best Alternative Music Album’ en ‘Best New Artist’.

Voor het aankomende concert is een zeer bijzondere locatie geselecteerd, de Kardinger Plas, deze buitenwijk van de stad Groningen is een unieke plek voor een concert, grenzend aan het water zal de folkmuziek van Bon Iver het beste tot zijn recht moeten komen.

Kaarten voor het concert zijn dus inmiddels geheel uitverkocht, maar geen nood! Zoek maar eens naar Bon Iver Tickets, via deze websites vind jij nog genoeg tickets.

Bon Iver – Holocene:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Bon Iver Nieuws · Nieuws · Uitverkocht