Vijf redenen om dit jaar een bezoek te brengen aan de 25e editie van Sziget!

Geschreven door op 14 maart 2017 om 15:30
Sziget 2017 Festival - Bron: Persfoto

Dit jaar viert Sziget alweer het 25-jarig jubileum. Alle reden dus om dit festival dit jaar een bezoek te brengen! Nog niet overtuigd? Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom JIJ dit festival zeker een bezoekje moet brengen!

1. De enorme en gevarieerde line-up

Als er één festival is dat gevarieerd is dan is het Sziget wel. Het festival heeft de line-up nog niet compleet, maar er zijn nu al een hele hoop spectaculaire acts aangekondigd.

Onder andere Oliver Heldens, Flume, Kensington, Major Lazer en Two Door Cinema Club geven een optreden tijdens Sziget. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Maar dat het een knaller van een line-up wordt, daar zijn wij al zeker van.

Sziget Festival - Bron: Persfoto

Sziget Festival – Bron: Persfoto

2. Art of Freedom

Bij Art of Freedom draait het om de ideeën en talenten van de bezoekers. Bezoekers konden hun kunstwerken insturen, waarna de beste ideeën worden verzamelt en kans maken op een felbegeerde plek op het festivalterrein.

Geniet van alle indrukwekkende decorstukken die over het terrein verdeeld staan. De prachtige kunstwerken zorgen ervoor dat Sziget zich net even meer weet te onderscheiden van andere festivals.

Bekijk hier de kunstwerken die in 2016 op het festival te zien waren!

Sziget Festival - Bron: Persfoto

Sziget Festival – Bron: Persfoto

3. Er is genoeg tijd om alles wat Sziget te bieden heeft te ontdekken

De meeste festivals duren een weekend, maar Sziget is anders, het duurt namelijk een week lang. Het festival vindt plaats van woensdag 9 tot woensdag 16 augustus.

Een week lang feesten, tijd doorbrengen in een prachtige omgeving en natuurlijk genieten van alle spectaculaire muzikale acts. Wat wil je nog meer?

Sziget 2017 Festival - Bron: Persfoto

Sziget Festival – Bron: Persfoto

4. Hongarije is adembenemend mooi, warm en vooral heel goedkoop

Het festival vindt plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Weet jij je even niet te vermaken op Sziget? (De kans is heel klein.) Bezoek dan zeker een aantal trekpleisters van Boedapest.

Het festival vindt plaats in hartje zomer. Daarom is de kans zeer groot dat het zonnetje lekker aanwezig is tijdens je verblijf op Sziget. Daarnaast is Hongarije ook nog eens goedkoper dan Nederland.

Lekker shoppen, uit eten en genieten in Boedapest voor een prikkie! Wat wil je nog meer?

Sziget Festival - Bron: Persfoto

Sziget Festival – Bron: Persfoto

5. Sziget zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen

Naast dat er natuurlijk veel muzikale acts te bewonderen zijn, zijn er ook veel culturele activiteiten op Sziget te doen. Zo weet jij je altijd te vermaken, zelfs als er even geen muzikale acts zijn die je wilt zien.

Deze zomer zorgt Sziget er zelfs voor dat bezoekers mee kunnen gaan met een speciale cruise ter ere van het 25-jarige jubileum. Tijdens de sightseeing kunnen bezoekers op de boot al feestend genieten van al het moois wat Boedapest te bieden heeft.

Sziget Tickets

Tickets voor Sziget zijn verkrijgbaar via de website van het festival:

Tickets Sziget

Bekijk hier de promo:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Festivals · Fun Content · Lijstjes · Nieuws · Sziget Festival Nieuws