Lindsay Lohan riskeert arrestatie

Geschreven door op 19 mei 2010 om 10:19
Lindsay Lohan - Foto: Rafael Amado Deras - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Lindsay Lohan moet donderdag voor de rechter verschijnen, maar vanwege het ontregelde vliegverkeer in Europa komt zij maar niet weg uit Cannes.

Lohan is op het Filmfestival van Cannes om haar nieuwe film te promoten. Voor de nieuwe rolprent kruipt ze in de huid van Linda Lovelace, de pornoactrice die bekend werd dankzij ‘Deep Throat’. Als gevolg van de vulkanische aswolk die de afgelopen tijd het vliegverkeer in de war schopte, is een enorme drukte ontstaan op de Europese vliegvelden. De actrice heeft nog altijd geen ticket kunnen regelen voor een vlucht terug.

De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ schrijft dat dit grote gevolgen kan hebben voor Lohan. De actrice moet donderdag voor de rechter verschijnen om te bewijzen dat zij ten minste dertien keer naar haar alcoholcursus is geweest. Lohan deed dit echter pas tien keer en omdat zij voorlopig in Cannes zit lijkt het onmogelijk dat ze hier voor donderdag alsnog aan kan voldoen. In dat geval krijgt de actrice een gevangenisstraf opgelegd.

Als Lohan donderdag helemaal niet in de rechtbank komt opdagen, kan de rechter een internationaal arrestatiebevel uitvaardigen voor de actrice.

Bron: Novum Nieuws

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lindsay Lohan Nieuws · Nieuws