Lindsay Lohan klaagt DJ Afrojack aan

Geschreven door op 23 augustus 2011 om 23:10
ParkCity Live, Afrojack - Fotocredits: Josefelig (Wikimedia Commons)

Sommige mensen profiteren van andermans succes. Nu is het Lindsay Lohan die een graantje van het succes van Afrojack probeert mee te pikken.

Hollands glorie in het buitenland! DJ Afrojack heeft met zijn nummer ‘Give Me Everything’ een wereldwijde hit te pakken. Hij werkte samen met Pitbull en Ne-Yo voor dit nummer. In het nummer zit een verwijzing naar Lindsay waar ze niet blij mee is. Ze is er zelfs zo kwaad over dat ze er een rechtszaak van wilt maken.

Lohan zat even in de gevangenis en daar wordt in het nummer naar verwezen: “Hustlers move aside, so I’m tiptoein’, to keep flowin’ I got it locked up like Lindsay Lohan!” Nu is Linday van mening dat dit haar imago zou schaden. Alsof daar ze laatste jaren nog iets van over was maar goed…

De Nederlandse DJ maakt zich er niet zo druk om. Hij reageert op zijn Twitter: ‘Hebben jullie gezien dat ik word aangeklaagd door Lindsay Lohan? Is Judge Judy still on?’

Pitbull – Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws