The Neighbourhood in 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 1 oktober 2018 om 13:15
The Neighbourhood - Fotocredits: The Neighbourhood - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

The Neighbourhood komt naar Nederland! De Amerikaanse rockband treedt in de winter van 2019 op in de Melkweg in Amsterdam.

The Neighbourhood naar Melkweg

Het concert van The Neighbourhood vindt plaats op donderdag 31 januari 2019. De mannen zijn om 19:30 uur te zien in zaal: ‘The Max’.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 5 oktober 2018. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw materiaal

De Amerikaanse indierockband bracht twee weken geleden, op vrijdag 21 september 2018, hun zevende EP ‘Ever Changing’ uit. Voor deze nieuwe plaat gingen de muzikanten een samenwerking aan met gastartiesten: Nipsey Hussle, Denzel Curry, IDK en Ghostface Killah. In het voorjaar van 2018 brachten de heren tevens hun zelf getitelde derde album uit. De twaalf nieuwe tracks zijn hieronder te beluisteren.

The Neighbourhood

The Neighbourhood bestaat uit: Jesse Rutherford, Jeremy Freedman, Zach Abels, Mikey Margott en Brandon Fried. De heren groeiden samen op in Californië. De hit-single ‘Sweater Weather’ is afkomstig van hun in 2013 uitgebrachte debuutalbum I Love You‘.

YouTube player

 

Bronnen: Melkweg, Spotify, thenbhd.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.