Peter Pan Speedrock krijgt extra afscheidsconcert in Eindhoven

Geschreven door op 27 januari 2016 om 13:02

Er komt een extra afscheidsconcert van Peter Pan Speedrock in de Effenaar in Eindhoven! Kaarten zijn reeds in de verkoop gegaan.

Peter Pan Speedrock extra concert

Goed nieuws voor fans van Peter Pan Speedrock: de legendarische Nederlandse rockband geeft een extra afscheidsconcert in de Effenaar in Eindhoven. Op de website van Ticketmaster verscheen plots een extra datum onder de naam van de afscheidsconcerten Houdoe en Bedankt! 

Het extra concert vindt plaats op vrijdag 25 november en kaarten zijn reeds in de verkoop gegaan. Er zijn ook nog kaarten beschikbaar voor de állerlaatste show op zaterdag 26 november, maar die gaan als warme broodjes over de toonbank. Wees er dus tijdig bij!

Het boek mag dicht

Het trio geeft aan dat “Alle dromen zijn uitgekomen en dat alle ambities zijn waargemaakt.” Na een kleine twintig jaar rockmuziek maken is het verhaal verteld en mag het boek dicht, aldus de Eindhovenaren.

In de afgelopen jaren is Peter Pan Speedrock een begrip geworden met hun opvallende powerrock. Wereldwijd reisde de formatie, aangevuld met bandmascotte Dikke Dennis, stad en land af voor optredens.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.